Deep-tech software voor beleggingsbeheer

Zwitserse firma ontwikkelt AI-software voor financiële sector

FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.200.000
FTE 2-5
Beschrijving

Het bedrijf (est. 2007) heeft deep-tech software voor beleggingsbeheer ontwikkeld. De software kan via API's worden gekoppeld aan elke andere externe toepassing, zoals live-handelplatforms. Voor de financiële sector is deep-tech hard op weg big business te worden. Het bedrijf heeft software ontwikkeld die financiële ondernemingen een onmiddellijke mogelijkheid biedt om deep-tech in hun bedrijfsmodellen te implementeren. Ter ondersteuning van het besluitvormingsproces op beleggingsgebied wordt gebruik gemaakt van deep tech in drie belangrijke fasen:

  1. Analyse van het beleggingsrisicoprofiel van de klant;
  2. Rangschikking van het beleggingsuniversum
  3. Allocatie

Bedrijfsactiviteiten
Gebruikers hebben toegang tot hun eigen portefeuilles via een desktop voor consumenten of een volwaardige beheertool. De software zet gegevensmogelijkheden om in actie en onderscheidt zich van de concurrentie door kwantitatieve en kwalitatieve inzichten. De stand van de industrie deelt beleggers in op basis van de omvang van de belegbare activa. Terwijl de productdoorlooptijd kort is, vereist het bepalen van de beste marktfocus een evenwichtsoefening tussen operationele middelen, personele middelen en de verwachte tijd die nodig is om een break-evenpunt te bereiken, respectievelijk voldoende AUM te verzamelen om zelfvoorzienend te worden. 

Bijzonderheden
Als er één technologie is die vruchten afwerpt voor de financiële sector, dan is het wel kunstmatige intelligentie. AI heeft de financiële sector nieuwe manieren aangereikt om te voldoen aan de eerder genoemde eisen van slimmere, veiligere en handigere manieren om geld op te vragen, uit te geven, te sparen en te beleggen. Bedrijven die zich niet actief bezighouden met innovaties als kunstmatige intelligentie (AI), kwantumcomputing en big data analytics kunnen later misschien niet meer doorbreken wanneer de ecosystemen rond rijpe en marktrijpe technologieën zijn gestold.

Overige informatie
Het bedrijf is een van de weinige onafhankelijke vermogensbeheerders die een volwaardige end-to-end beleggingsoplossing biedt aan main street-, UHNWI- en B2B-klanten. De software werkt zeer succesvol op haar family office in Zwitserland en is klaar om white-labelled te worden.

FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.200.000
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten